ZZP lease

ZZP Lease bij AutoLeaseCenter

ZZP lease is mogelijk in verschillende vormen bij AutoLeaseCenter. Wij zijn graag uw persoonlijke autoleasemakelaar en bieden uitgebreide mogelijkheden voor ZZP’ers. Door onze samenwerking met verschillende leasemaatschappijen kunnen wij diverse leasemogelijkheden aanbieden aan ZZP’ers. Wij hebben met ZZP lease mogelijkheden voor zakelijke lease, private lease, shortlease en bedrijfswagenlease. Hierbij opereren wij volledig merkonafhankelijk.

Startende ZZP’er

Als ZZP’er heeft u dus volop mogelijkheden voor autolease. Dit geldt ook voor startende ZZP’ers. Als startende ZZP’er kunt u bij ons diverse merken en modellen leasen. Hiervoor zijn geen jaarcijfers noodzakelijk, maar uiteraard zijn er dan wel bepaalde restricties aan de lease-auto en kan het zijn dat er aanvullende zekerheden worden gevraagd (Aanbetaling/ Borg). ZZP’ers die al wel over jaarcijfers beschikken hebben uitgebreidere mogelijkheden qua leasing. Bent u als ZZP’er benieuwd welke mogelijkheden er zijn in uw situatie? Laat u dan vrijblijvend informeren door één van onze mobiliteitsadviseurs. Zij zijn bereikbaar via 053-20 30 150.

ZZP Lease | Private lease

Bij AutoLeaseCenter bieden wij een uitgebreid aanbod aan voor private lease. Als ZZP’er kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een private lease constructie, zodat u geen bijtelling hoeft te betalen. Daarentegen kunt u de zakelijk gereden kilometers dan declareren aan uzelf tegen een netto vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Bekijk het private lease aanbod hier.

ZZP Lease | Personenauto’s en Bedrijfswagens

Als ZZP’er kunt u voor zowel personen als bedrijfswagens terecht bij AutoLeaseCenter. Wij bieden een uitgebreid aanbod van nieuwe auto’s aan en u kunt uw auto ook zelf samenstellen met onze carconfigurator. Tevens hebben wij interessante occasionlease aanbiedingen en dit kan ook zeer interessant zijn voor startende ZZP’ers of ZZP’ers die geen langdurige leasecontracten aan willen gaan. Bekijk onze mogelijkheden op www.autoleasecenter.nl

ZZP Lease | Shortlease

Wilt u als ZZP’er optimale flexibiliteit in uw leasecontract? Kies dan voor shortlease! Bij shortlease kunt u voor periodes vanaf 3 maanden een auto leasen en dit geeft u flexibiliteit in uw contract. Vooral bij tijdelijke opdrachten kan het interessant zijn om te kiezen voor shortlease, want als de opdracht is afgelopen kunt u de auto gewoon weer inleveren. Bekijk het shortlease aanbod hier.

AutoLeaseCenter | Uw persoonlijke autoleasemakelaar

Zoals u hierboven kunt lezen bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor ZZP’ers en het voordeel is dat u slechts één aanspreekpunt heeft, namelijk uw mobiliteitsadviseur bij AutoLeaseCenter. Wij kunnen u volledig onafhankelijk alle mogelijk leasevormen aanbieden. U profiteert als ZZP’er van onze schaalvoordelen, omdat wij leasecontracten bundelen waardoor u profiteert van scherpe leasetarieven die normaal worden aangeboden aan grote fleetowners. ZZP Lease bij AutoLeaseCenter geeft u dus ook voordeel op de leasetarieven!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!