Bij AutoLeaseCenter zijn we trots op ons team, daar maken we het verschil mee!

 

Ron MolendijkRon Molendijk
Directeur, Inkoop, marketing en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
ron@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Elke dag bezig zijn met auto’s, is een feest voor mij! Samen met mijn collega’s en leasepartners mag ik op zoek naar creatieve lease-oplossingen voor onze klanten. Dit doe ik met enthousiasme, kennis van zaken en een persoonlijke benadering. Het motiveren van mijn collega’s en partners is mijn voornaamste taak. Dat alles natuurlijk om u van de juiste mobiliteitsoplossing te voorzien!

Bianca MolendijkBianca Molendijk
Mobiliteitsadviseur private lease
bianca@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Ik mag elke dag in gesprek met onze klanten en toekomstige klanten. Het geeft mij een goed gevoel om samen met hen op zoek te gaan naar de perfecte oplossing. Kennis van zaken, servicegericht en nét een stap extra zetten, is wat mij typeert. En dat doe ik het liefst met een goede dosis humor.

 

Raymond SteginkRaymond Stegink
Directeur ALC-Partners en mobiliteitsadviseur zakelijke markt
raymond@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Mijn passie voor auto’s drijft mij al 30 jaar en is de reden dat ik enorm veel plezier haal uit mijn werk. Contact met klanten is het leukste wat er is, mensen aan je bedrijf/product binden vind ik een mooie uitdaging. Net iets meer doen dan men van je verwacht is daarbij mijn sterke punt, met name als het gaat om de ontwikkelingen rond het elektrisch rijden. Dit alles geeft mij de brandstof/energie om dit met passie te mogen doen. Ik ben dan ook enorm trots op de waardering die wij van onze klanten mogen ontvangen.

 

 

Daan van Weeghel 
Mobiliteitsadviseur shortlease en private lease
daan
@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Als jongste man van het bedrijf ben ik altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen! Ik wil mijzelf zo goed mogelijk ontwikkelen in de automotive wereld. Elke dag mag ik in gesprek met verschillende relaties om hun te voorzien van de beste lease-oplossingen. Het geeft mij een fantastisch gevoel wanneer ik de relatie goed heb geholpen en dit terug lees in de online reviews.

 

Esmée Wevers
Content en online marketeer
esmee@autoleasecenter.nl

Mijn drive, mijn passie:
Dagelijks de vooruitgang van AutoLeaseCenter in de gaten houden. Deze evalueren en de kansen benutten. Creatief zijn met woorden en dit toepassen op de teksten van de website en natuurlijk het bedenken en schrijven van nieuwe blogs. Bestaande content optimaliseren en nieuwe content toevoegen, dat is waar mijn hart ligt.

 

 

Ljilja Broers
Mobiliteitsadviseur private lease
ljilja@autoleasecenter.nl

 

 

Mijn drive, mijn passie:Wat ik leuk vind, is mensen helpen, met ze meedenken en een adviserende rol te hebben in de Private Lease omgeving. Dit doe ik dan ook met veel enthousiasme en plezier! Klantvriendelijkheid staat bij mij dan ook op nummer 1. Daardoor staat de klant centraal en bouwen we samen aan een goede toekomst.

 

 Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar jou!
Zie jij jezelf al in ons team zitten? Momenteel zijn we niet op zoek naar nieuwe collega’s, maar je kunt natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen naar info@autoleasecenter.nl

 

 

 

 

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!