Afgelopen donderdag heeft Jaguar zijn nieuwste model gepresenteerd. Volgende week bij de Autosalon in Genève zal hij voor het eerst écht te zien zijn. We hebben het natuurlijk over de I-PACE. Met dit nieuwste model van Jaguar kunt u volledig rijden op elektriciteit. In dit blog vertellen wij u hoe u zo’n Jaguar I-PACE leasen kunt. Maar we zullen u allereerst meer vertellen over de voordelen van een elektrische auto. Rijden op elektriciteit, het heeft de toekomst.

Jaguar I-PACE leasen

Voordelen elektrische auto

Het nieuwste model van Jaguar is elektrisch. Volledig elektrisch zelfs. Ondanks dat rijden op elektriciteit nog niet de standaard manier van rijden is, biedt het al wel vele mogelijkheden en voordelen. De overheid is actief bezig met het stimuleren van elektrisch rijden in Nederland. Zo hebben zij de MIA (Milieu Investeringsaftrek) in leven geroepen. (Let op, dit potje raakt bijna leeg. Dus wees er nog snel bij om hier gebruik van te kunnen maken!) Natuurlijk zijn er ook nog andere voordelen aan een elektrische auto. Mocht u overwegen om de nieuwe Jaguar I-PACE leasen? Dan kunt u van deze voordelen genieten.

Wilt u ook genieten van de voordelen van een elektrische auto? Bij AutoLeaseCenter hebben wij maar liefst 25 reserveringsplaatsen voor de volledig elektrische auto van Jaguar. De reserveringen stromen binnen, maar we hebben nog enkele plaatsen beschikbaar! Reserveer nu uw plaats voor de Jaguar I-PACE leasen.

Reserveer direct uw Jaguar I-PACE

Jaguar Elektrische auto

De nieuwe Jaguar I-PACE rijdt volledig op elektriciteit. De auto heeft twee elektromotoren die elk goed zijn voor 200 pk. Dit is voldoende pk om in slechts 4.8 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur te gaan. Met de Jaguar I-PACE rijdt u zo’n 480 kilometer voordat u hem opnieuw dient op te laden. Rijden op elektriciteit is nog nooit zo revolutionair geweest.
De bijtelling van de Jaguar I-PACE bedraagt 4%. Mocht u de Jaguar I-PACE nieuw willen kopen, dient u rekening te houden met een aanschafprijs van zeker € 80.000. Voor de zakelijke rijder is Jaguar I-PACE leasen ook een optie via AutoLeaseCenter.

I-PACE design

De I-PACE heeft de altijd herkenbare neus van Jaguar. Deze Jaguar elektrische auto is geen remake, maar een compleet nieuw ontworpen wagen. In de auto is ruimte voor vijf volwassenen en voldoende opbergruimte: 656 liter in de kofferbak en 1.453 liter wanneer de achterbank volledig is neergeklapt. Een leuk detail: Onder de zitplaatsen achterin is ruimte ontworpen voor het opbergen van uw laptop. Voor het interieur is gebruikgemaakt van luxe materialen en fraaie bekleding. De uitstraling past perfect bij het merk Jaguar.

Opladen, prestaties en techniek

Dat het opladen van een elektrische auto langer duurt dan het bijtanken van een auto, is logisch. Maar het opladen van de Jaguar I-PACE gaat relatief vlot. Met een snellaadstation (100 kW DC) is het mogelijk om de I-PACE in 40 minuten op te laden van 0 naar 80%.
Ook met het laadstation die bij uw huis kan worden geïnstalleerd (AC-wallbox, 7 kW), laad de auto snel op. Het duurt dan ongeveer 10 uur voordat uw Jaguar I-PACE weer volledig is opgeladen.
Dankzij het vermogen van de twee elektromotoren valt de Jaguar I-PACE onder de categorie sportauto’s. Daarnaast is de aluminium body speciaal ontworpen voor de elektrische aandrijflijn. De auto heeft een extreem hoge stijfheid, zelfs de hoogste waarde ooit gemeten in een Jaguar.

Reserveer direct uw Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE leasen?

Wilt u ook in 2018 nog rijden op elektriciteit in de nieuwe Jaguar I-PACE? Dat is mogelijk! Wij mogen namelijk 25 productieplaatsen reserveren voor zakelijke lease. De aanvragen stromen binnen, maar er is nog plek! Wees er snel bij en rij in 2018 nog in de nieuwste Jaguar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!