Privélease

Privélease – Diverse merken & Modellen

Met privélease speelt AutoLeaseCenter in op de behoefte bij particulieren om voor een vast bedrag per maand privé een auto te kunnen leasen. Met privélease wordt een nieuwe auto rijden ineens heel aantrekkelijk. Voor een vast bedrag per maand kunt u in een nieuwe auto rijden. Na afloop van het contract levert u vervolgens de auto in en zoekt u weer een nieuwe auto uit. De leasecontracten hebben over het algemeen een looptijd van 24 of 36 maanden en het aanbod bestaat uit een diversiteit aan merken en modellen. U kunt al privé leasen vanaf 179 euro per maand inclusief BTW. Voor dit bedrag rijdt u een Peugeot 108 of VW up! met reclame. Vanaf 199 euro per maand is het al mogelijk om zonder reclame te leasen.

Ook middenklasse of premium

Naast het compacte segment kunt u ook een middenklasser of een premium merk auto leasen. Wij hebben namelijk ook de Audi, BMW en Mercedes in ons privélease aanbod. Uiteraard allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Met onze privélease tarieven kunt u de Mercedes A Klasse al leasen vanaf 349 euro per maand inclusief BTW en de Mercedes C Klasse vanaf 499 euro inclusief BTW. Maar ook andere modellen zijn mogelijk. Bekijk rustig ons privélease aanbod op www.privéleasecenter.nl.

Wij kunnen verschillende modellen uit voorraad leveren en dan kunt u al binnen enkele dagen rijden in uw nieuwe auto. Als u informatie wilt over onze direct beschikbare auto’s, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen op: 053- 20 30 150. En uiteraard kunt u ons ook voor alle andere vragen bereiken. Onze mobiliteitsadviseurs staan u graag persoonlijk te woord. Samen met u kunnen we dan het door u gewenste contract samenstellen en uitleg geven over privélease.

Full service lease-intermediair

Als fullservice lease-intermediair kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden voor privélease en samen met u de best mogelijke privelease aanbieding samenstellen. Wij begeleiden u persoonlijk bij het gehele aanvraagproces en dat werkt wel zo prettig. Voor vragen over onze dienstverlening of ons privélease aanbod staan wij voor u klaar op: 053 –  20 30 150.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!