Volvo XC40 Recharge leasen betekent kiezen voor een optimale rijbeleving met een gunstige lage bijtelling. De Volvo XC4o P8 Recharge is de eerste volledig elektrisch aangedreven Volvo. De Volvo zit vol technische en innovatieve snufjes en biedt van binnen veel ruimte. Met het SUV design heeft de auto een robuuste uitstraling. Volvo staat bekend om haar veiligheid en ook bij de XC40 Recharge is hier uiteraard veel aandacht aan besteedt.

Wilt u de Volvo XC40 Recharge leasen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe.  Momenteel hebben wij nog enkele exemplaren beschikbaar voor levering in 2020. Deze hebben al een vaste configuratie. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie. Dan is de auto echter niet meer leverbaar in 2020.

Beschikbare Volvo XC40

  • Metallic lak (Onyx Black, Black Stone. Thunder Grey, Crystal Pearl White)
  • Volvo Guard Alarm Klasse 3
  • Warmtepomp (Range verlenger)
  • Lounge
  • Power Seats

Leasetarieven

De Volvo XC40 Recharge leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de beschikbare configuratie voor levering in 2020 Volvo XC40 P8 Recharge AWD R-Design met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten Volvo XC40 P8 Recharge leasen

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volvo XC40 Recharge van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 402 pk
Gewicht 2120 kg
Actieradius 375 km
Laadtijd 30 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 825
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen