Volkswagen ID.4 lease

De volledig elektrische SUV van Volkswagen komt in 2020/2021 op de markt. Deze veelzijdige, ruime SUV heeft het karakter van duurzaamheid. De perfecte familieauto. De ID.4 heeft een vermogen van 150 kW (204 pk). Binnen 8,5 seconden rijdt deze SUV van 0 naar 100 km/uur, en met een actieradius van 380 tot 520 kilometer is de auto perfect voor dagelijks gebruik of voor een weekendje weg met Volkswagen ID.4 lease. Wilt u meer informatie Volkswagen ID.4 lease? Neemt u dan via  dit contactformulier contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs. Bellen 053 – 20 30 150 of mailen mkb@autoleasecenter.nl mag ook vanzelfsprekend.

Een echte SUV maar dan elektrisch

De Volkswagen ID.4 behoort tot de ID. Family van Volkswagen, net als onder andere de Volkswagen ID.3. De auto is 100% elektrisch. Het baanbrekende MEB-platform is ook toegepast in de ID.4. Dit betekent dat het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dit zorgt voor extra ruimte voor passagiers en bagage, en het is de perfecte auto voor lange mensen. Ook heeft de auto een optie tot vierwielaandrijving, dit maakt het veiliger om te rijden bij slechte omstandigheden als bijvoorbeeld een nat wegdek.

Allerlei extra snufjes

Het interieur is te vergelijken met de ID.3. De ID.4 heeft een robuust design en een flinke bagageruimte met optie tot trekhaak en dakkoffer. Een echte SUV kunnen we het nu zeker noemen. De auto bevat allerlei extra snufjes waaronder een groot aantal slimme assistenten en IQ.Light. Tevens bevat de auto Keyless Acces en gaan de deuren vanzelf open, én word je verwelkomd door zijn enthousiaste lichten die beginnen te knipperen.

Speciale editie Volkswagen ID.4 lease

De ID.4 komt naar Nederland met twee speciale 1st Editions: de ID.4 1st en ID.4 1st Max. Deze modellen zijn voorzien van typische 1st badges en Play & Pauze pedalen. Hierdoor kan iedereen zien wie er als eerste bij was. De ID.4 is verkrijgbaar vanaf 50.000 euro.

Wilt u de ID.4 leasen? De auto wordt nog beperkt geleverd in 2020, maar u kan er nog een reserveren bij AutoLeaseCenter. U kan contact opnemen met ons via: 053-2030150 of via mkb@autoleasecenter.nl Volg ons via LinkedIn!

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 150 kW pk
Gewicht 2024 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 615,-
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen