Volkswagen ID.3 Shortlease

De prijs van deze nieuwe Volkswagen ID.3 is zeer verrassend te noemen, al vanaf € 36.880,- staat de 1st in de prijslijst vermeldt. De Volkswagen ID.3 Shortlease voordelig en flexibel. De auto beschikt over een 58 kWh sterke batterij, die de auto volgens de WLTP normering een rijbereik moet geven van 42okm. In de praktijk zal dit neerkomen op ongeveer 350 km, en dat is niet slecht te noemen voor een 58 kWh batterij en een auto met een vermogen van 150kW/204pk. Opladen gaat via een Type 2 aansluiting. Perfect voor een dagje uit of een korte of lange rit.

De grootte van de Volkswagen ID.3 is vergelijkbaar met een Golf, maar de ID.3 biedt een veel grotere binnenruimte aan. Ook bevat deze elektrische auto een slimme navigatie, heeft de auto stembediening en ID. Light. Voor muziekliefhebbers heeft de ID.3 een DAB+ radio, waardoor u onderweg met geweldige kwaliteit naar uw favoriete muziek kan luisteren. Tevens heeft de auto een optie om te kiezen uit sfeerverlichting naar eigen smaak. Kortom een nieuwe iconische auto van Volkswagen, elektrisch en ook betaalbaar en toegankelijk.

De basis versie voor Volkswagen ID.3 Shortlease is standaard al voorzien van alle gemakken zoals:

  • Navigatie, radio- en multimediastysteem Discover Pro incl. streaming en internet;
  • Airconditioning automatisch, 2 zone temperatuurregeling;
  • Parkeersensoren voor en achter;
  • Adaptieve cruise control;
  • 18″lichtmetalen velgen ‘East Derry’.

De VW ID.3 shortlease, snel inzetbaar. Wij kijken er allemaal naar uit om deze iconische auto op de Nederlandse wegen te zien.

Bent u enthousiast geworden over de Volkswagen ID.3? Lease deze elektrische auto nu zakelijk bij AutoLeaseCenter. Wij hebben de beste aanbiedingen voor u gevonden. Wilt u meer informatie over het leasen van de Volkswagen ID.3? Of rijdt u liever in een andere Volkswagen? U kunt deze zelf samenstellen met behulp van onze carconfigurator. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze mobiliteitsadviseurs. Daarnaast is het ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 053 – 20 30 150. Volg ons ook via LinkedIn.

De VW ID.3 kunt u al leasen vanaf 463,- euro excl. BTW per maand, bekijk onze lease-aanbieding hier.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 150kW pk
Gewicht 1794 kg
Actieradius 420 km
Laadtijd 30 min

Looptijden en tarieven

3 maanden € 795 per maand
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen