De Volkswagen E-Up! leasen kan nu met extra veel voordeel bij AutoLeaseCenter! De Volkswagen E-Up! is de pittige, 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Standaard voorzien van smartphone integratie, automatische verlichting en het innovatieve City Emergency Braking systeem waarmee de auto bij lage snelheden zelfstandig remt als er een botsing dreigt.  Op dit moment hebben wij een zeer scherpe actie-aanbieding op de Volkswagen E-Up! Met ons uitgebreide aanbod van merken en modellen kunt u ongetwijfeld een auto vinden die bij u past.

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Volkswagen E-Up! leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Volkswagen E-Up!

Auto: Volkswagen E-Up! 60kW / 18,7 kWh
Beschikbare kleuren: Divers
Bijtelling: 4%
Fiscale waarde: € 24.250,00

Leasetarieven Volkswagen E-Up!

De nieuwe Volkswagen E-Up! leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen E-Up! 60kW / 18,7 kWh met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen E-Up! van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Let op! Volkswagen is bezig om dit model te vernieuwen. Uiteraard zullen we u op de hoogte brengen zodra hier meer nieuws over is.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 1129 kg
Actieradius 95 km
Laadtijd 20 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 333
48 maanden € 350
36 maanden € 379
24 maanden € 433
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen