Op zoek naar een goede zakelijk deal voor de Volkswagen e-Golf lease? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het nieuwe batterijpakket heeft een capaciteit van 35,8 kWh en meer vermogen voor de elektromotor dan u van zijn voorganger gewend bent. De auto heeft een vernieuwd design en een nog rijkere standaarduitrusting. Heeft de auto uw aandacht getrokken? Bij ons leaset u de auto al vanaf €445,00 per maand!

De Volkswagen e-Golf lease auto komt in de kleur Pure White of Rubin Black*. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Volkswagen e-Golf leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volkswagen zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Volkswagen e-Golf:

De Volkswagen e-Golf leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen e-Golf VII 100kW/35,8kWh accu automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen e-Golf van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 2020 kg
Actieradius 195 km
Laadtijd 35 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 435,00
48 maanden € 449,00
36 maanden € 47500
24 maanden € 509,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen