Op zoek naar een goede zakelijk deal voor de Volkswagen e-Golf lease? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het nieuwe batterijpakket heeft een capaciteit van 35,8 kWh en meer vermogen voor de elektromotor dan u van zijn voorganger gewend bent. De Volkswagen e-Golf heeft een vernieuwd design en een nog rijkere standaarduitrusting. Heeft de Volkswagen e-Golf lease uw aandacht getrokken? Bij ons leaset u de auto al vanaf €449,00 per maand!

De Volkswagen e-Golf lease auto komt in diverse kleuren. Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Volkswagen e-Golf leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Volkswagen zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Volkswagen e-Golf:

De Volkswagen e-Golf leasen kan voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Volkswagen e-Golf VII 100kW/35,8kWh accu automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten:

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Volkswagen e-Golf lease van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

* De lakkleur op de foto’s wijkt af van de daadwerkelijke kleur*.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 2020 kg
Actieradius 195 km
Laadtijd 35 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 449,00
48 maanden € 564,00
36 maanden € 489,00
24 maanden € 569,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen