Tesla Model S 100 leasen betekent volledig elektrisch rijden en profiteren van een bijtelling van slechts 4%! Dit maakt de Tesla Model S 100 leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Tesla Model S 100 zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model S 100 heeft een actieradius van maar liefst 500 kilometer. Dat is uniek voor een volledig elektrisch aangedreven auto.

Wilt u de Tesla Model S 100 leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze Carconfigurator.

Leasetarief Tesla Model S 100

De  vermelde vanafprijs is op basis van de gespecificeerde Tesla Model S 75 kWh All-Wheel Drive op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model S 75.

Samenstelling Tesla Model S 100 met kenteken registratie 2018 (4% bijtelling)

  • Tesla Multi-Coat Pearl White;
  • Premium Interior;
  • Koolstofvezel afwerking;
  • Zonnedak;
  • Premium Upgrade Pakket;
  • 19″ grijze slipstream velgen.

Bijtelling 4%

Bij AutoLeaseCenter kunt u nog volledig profiteren van 4% bijtelling over de totale fiscale waarde van de Tesla Model S 100. Wij hebben namelijk deze Tesla’s geregistreerd in 2018. Daarom is het zeer interessant om de Tesla Model S 100 nu te leasen en de gunstige lage bijtelling van 4% blijft vervolgens 60 maanden van toepassing vanaf registratiedatum (december 2018). U profiteert ook van gratis onbeperkt superchargen bij het aanvragen van deze auto!

 

>>> Nog diverse Tesla’s beschikbaar met kentekenregistratie 2018 (4% bijtelling). Bekijk het totale aanbod: TESLA 2018

 

Wilt u meer informatie over Tesla Model S 100 leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Tesla Multi-Coat Pearl White
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 423 pk
Gewicht 2200 kg
Actieradius 500 km
Laadtijd 40 min
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen