Tesla Model 3 leasen betekent volledig elektrisch rijden in één van de meest innovatieve auto’s van het moment! Dit maakt de Tesla Model 3 leasen zeer interessant voor de zakelijke rijder. De Tesla Model 3 zit boordevol technische snufjes en is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. De Tesla Model 3 Long Range heeft een actieradius van maar liefst 560 kilometer. Op de site van Tesla treft u alle mogelijkheden aan en op onze website kunt u de auto samenstellen met de Tesla Configurator. Als u de Tesla samengesteld heeft, dan kunt u vervolgens eenvoudig de offerte aanvragen.

Wilt u de Tesla Model 3 leasen? Vraag dan nu eenvoudig een offerte aan via onze site. Wij nemen de offerte-aanvraag vervolgens binnen 1 werkdag in behandeling en nemen contact met u op om de configuratie door te nemen en u een passend leasevoorstel te doen. U kunt de Tesla ook meteen zelf naar wens samenstellen met onze Carconfigurator.

Fiscale waarde: 58.980,00 euro
Bijtelling: 8% over de eerste 50.000 euro, 22% over alles wat daarboven valt.

Leasetarief Tesla Model 3

De  vermelde vanaf prijs is op basis van de gespecificeerde Tesla Model 3 Long Range op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons en vermeld de gewenst uitvoering en opties/accessoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Tesla Model 3.

En ontdek welke uitvoering van de Tesla Model 3 het beste bij u past!

Tesla Model 3 Performance

Interesse in de Tesla Model 3 Performance? Ook die kunt u via AutoLeaseCenter rijden. Bekijk de Tesla Model 3 Performance hier

Wilt u meer informatie over Tesla Model 3 leasen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze mobiliteitsadviseurs op 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 204 pk
Gewicht 1611 kg
Actieradius 560 km
Laadtijd 35 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 749,00
48 maanden € 825,00
36 maanden € 949,00
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen