Bij het ontwerpen van de nieuwe Smart ForTwo hebben de designers rekening gehouden met de vraag hoe u een icoon wordt. En nog belangrijker: Hoe komt u perfect de stad door? Het antwoord was simpel. Houdt het bij wat men daadwerkelijk nodig heeft. De Smart ForTwo is een echte stadsauto met een draaicirkel van slechts 6,95 meter. De auto heeft een lengte van 2,69 meter, ideaal voor in de stad! Een Smart ForTwo EQ leasen? Kies dan voor EVLeaseCenter.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Smart ForTwo EQ leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Smart ForTwo zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Smart ForTwo

Auto: Smart Fortwo EQ 60 kW / 17,6 kWh Comfort Coupe
Beschikbare kleuren: Divers
Bijtelling: 4%
Fiscale waarde: € 23.163,00

Leasetarieven Smart ForTwo

De Smart ForTwo EQ leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Smart ForTwo EQ 60 kW / 17,6 kWh Comfort Coupe met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Smart ForTwo van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 985 kg
Actieradius 105 km
Laadtijd 25 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 349
48 maanden € 380
36 maanden € 439
24 maanden € 539
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen