Smart ForFour EQ leasen? Het kan nu met de nieuwe Smart ForFour EQ van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Er past niet alleen veel in de nieuwe Smart ForFour EQ, maar hij brengt ook heel veel met zich mee, zoals het unieke rijplezier dat alleen een elektrische auto u kan geven. Maar ook uitgebreide intelligente technologieën en natuurlijk alle voordelen van een onvervalste Smart. 100% Stadsauto, 100% elektrische en 200% ruimte. En dat alles bij een lengte van slechts 3,49 meter! Met de Smart ForFour EQ lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Smart ForFour EQ leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Smart ForFour EQ leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Smart ForFour EQ

De Smart ForFour EQ leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de
Smart ForFour EQ 60 kW / 17,6 kWh Comfort met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. De fiscale waarde van de Smart ForFour EQ is: € 23.163,00.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 1100 kg
Actieradius 95 km
Laadtijd 25 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 345
48 maanden € 370
36 maanden € 425
24 maanden € 519
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen