Skoda Enyaq iV lease

Het eerste kwartaal 2021 in de showroom, maar nu alvast hier te bewonderen. De eerste volledig elektrisch SUV van Skoda. Deze fraaie SUV komt met verschillende optiepakketten en interieur design selecties op de markt. Zo is de Design Selection Loft heeft een knus interieur maar is zeker ook modern. De tijdloze combinatie met het elegante grijs en zwart roept een tevreden gevoel op. Een ieder zal de duurzaamheid van het eenvoudig schoon te maken materiaal zeker waarderen. Praktisch maar zeker niet saai maar wel het gevoel van ultiem comfort. De EcoSuite  heeft een uniek leder in een Cognac-tint. Deze kleur vindt u ook terug in het interieurpaneel. Het design Selection Lodge combineert mobiliteit en duurzaamheid zodat de natuur je partner wordt. De combinatie van leder en microvezel vindt je terug in de Design Selection Lounge. Exclusiviteit vindt je terug in de Design Selection Suite met zeer stijlvolle details. Skoda Enyaq iV lease

Skoda Enyaq|standaard heel compleet|

Weliswaar is de standaard uitvoering al heel compleet maar er zijn diverse optiepakketten toepasbaar om uw Skoda Enyaq iV lease nog meer te verfraaien. U kunt kunt kiezen uit de volgende optiepakketten: Comfort (-en plus) pakket, Infotainment (-en plus) pakket, Klimaat (-en plus) pakket, Licht (-en plus) pakket, Sport (-en plus) pakket, Assistentie pakket, Family pakket, Parking pakket en het Transport pakket.

Actieradius

De basisversie van 109 kW heeft een 52 kWh accu (range 340 km – WLTP), de 132 kW een 58 kWh accu (range 390 km – WLTP) en de 150 kW heeft een accu van 77 kWh (range 510 km – WLTP). De versie met vierwielaandrijving levert 225 kW en is voorzien een 77 kWh accu (range 460 km – WLTP). Deze uitvoering gaat van 0 km naar 100 km/uur in slechts 6,2 seconden.

Lichtdesign

Opvallend zijn de Full-LED Matrix koplampen. Hierin verwerkt zijn kristalelementen met verfijnde details. Deze innovatieve LED-technologie heeft een duurzaam karakter.

Contact over Skoda Enyaq iV lease

Wilt u de Skoda Enyaq iV leasen? Vraag dan uw offerte aan. Andere elektrische auto’s bewonderen? Kijkt u dan hier voor ons elektrisch aanbod. Wij zijn telefonisch te contacten via 053-2030150 of per mail via mkb@autoleasecenter.nl Volg ons ook via LinkedIn!

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 180 pk
Gewicht 1965 kg

Looptijden en tarieven

60 maanden € 509,00
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen