De Skoda Citigo-E iv leasen kan voordelig bij AutoLeaseCenter! Skoda is het volgende merk dat ook de elektrische weg inslaat. Dit maakt de eerste 100% elektrische auto van Skoda meteen de perfecte stadsauto. Met een WLTP actieradius van 200 kilometer en 82 pk komt de Skoda Citigo-E iV ook op de snelweg tot zijn recht. De Skoda Citigo-E iV beschikt over een 36.8 kWh batterij en heeft een snellaadtijd van 48 minuten, de auto is dan voor 80% vol geladen.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Skoda Citigo-E iV leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling actie-aanbieding:

Skoda Citigo e iV Style 36,9kWh
Metallic lak: Deep Black, Tungsten Silver of Candy White
Opties: Sunset (extra donker getinte ramen achter), Comfort pakket, Functie pakket, verwarmbare voorruit en Mistlampen met Cornering-functie

Leasetarieven Skoda Citigo-E iV

De Skoda Citigo-E iV leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Skoda Citigo-E iV 61kW 36,8 kWh Style met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 1135 kg
Actieradius 200 km
Laadtijd 48 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 339,00
48 maanden € 369,00
36 maanden € 399,00
24 maanden € 499,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen