De Seat Mii Electric leasen kan voordelig bij AutoLeaseCenter! Seat heeft er ook voor gekozen om zich te onderscheiden met elektrische auto’s. Dit maakt de eerste 100% elektrische auto van Seat meteen de perfecte stadsauto. Met een WLTP actieradius van 200 kilometer en 82 pk komt de Seat Mii Electric ook op de snelweg tot zijn recht. De Seat Mii Electric beschikt over een 36.8 kWh batterij en heeft een snellaadtijd van 48 minuten, de auto is dan voor 80% vol geladen.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Seat Mii Electric leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Seat Mii Electric

De Seat Mii Electric leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Seat Mii 61kW 36,8 kWh Electric met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 82 pk
Gewicht 1135 kg
Actieradius 200 km
Laadtijd 48 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 329,00
48 maanden € 345,00
36 maanden € 385,00
24 maanden € 469,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen