Renault Zoe leasen? Het kan nu met de nieuwe Renault Zoe van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat de 100% elektrische Zoe biedt. Rijd verder op een volgeladen batterij, laad snel en overal op, en ontspan. Met de Renault Zoe lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Renault Zoe leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Renault Zoe leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Renault Zoe

De Renault Zoe leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Renault Zoe R135 INtens 100kW / 52kWh (Inclusief Battery) met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. De fiscale waarde van de Renault Zoe is: € 35.450,00.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 92 pk
Gewicht 1455 kg
Actieradius 240 km
Laadtijd 120 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 395
48 maanden € 425
36 maanden € 475
24 maanden € 575
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen