Porsche Taycan leasen

In maart 2021 wordt de eerste elektrische Porche gelanceerd. Porsche Taycan leasen tegen een scherp tarief bij AutoLeaseCenter! De eerste volledig elektrische Porsche is niet alleen sportief, maar zit boordevol met emotie en is tevens toekomstgericht. Dit model voelt zich bij elke snelheid op zijn gemak evenals haar bestuurders. Er is een bagageruimte voorin en een vergrote bagageruimte achterin zodat u altijd probleemloos op pad kunt. Kies voor gemak en maak gebruik van de Voice Pilot en houd uw handen aan het stuur. De actieradius is 395 km waarbij de snellaadtijd 21 minuten is. Het basismodel van de Porsche Taycan wordt een van de best betaalbare Porsche-modellen. Waarschijnlijk wordt zorgt dit voor een onverwacht succes.

De Porsche Taycan is een volledig elektrische auto (BEV). Het maximale vermogen van de Porsche Taycan is 300 kW (408 pk). Het maximale koppel is 345 Nm. De aandrijving is via de achterwielen. Daarmee wordt een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 5.4 seconde gehaald. De topsnelheid is 230 km/u.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens vlot toe.

Porsche Taycan leasen – tarieven

De Porsche Taycan leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van  een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag. Wij adviseren u graag.

Flexibele contracten mogelijk

Porsche Taycan leasen kan ook met een flexibel contract door het leaseraster. Hiermee profiteert u gedurende de hele looptijd van flexibiliteit in uw leasecontract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen heel voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u de nieuwe Porsche Taycan leasen? Neem dan contact met ons op : 053-2030150 of via onze mkb@autoleasecenter.nl Verder kijken naar andere mogelijkheden kunt u hier. Volg ons ook via LinkedIn

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur diversen
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 408 pk
Gewicht 2125 kg
Actieradius 395 km
Laadtijd 21 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 895
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen