Wil jij een echte droomauto leasen? Een glimlach die het maximum aan enthousiasme uitstraalt? We hebben het hier over de Porsche Taycan 4 Cross Turismo, een volledig elektrische Porsche. Lease de Porsche Taycan 4 Cross Turismo nu al vanaf 1074-, per maand! Verschillende looptijden zijn mogelijk bij de Porsche Taycan 4 Cross Turismo lease, maar de looptijd van 60 maanden biedt de meest gunstige bijtelling. We helpen u graag verder bij het leasen van de Porsche Taycan 4 Cross Turismo en bij het aanvragen van een offerte.

Specificaties van een echte Porsche

Met een prijs vanaf 97.399 euro is deze auto op de markt gekomen. De actieradius van 456 kilometer (WLTP) is indrukwekkend. De accu heeft een capaciteit van 93.4 kWh. Na het gaspedaal vol in te hebben gedrukt, is de 100 km/uur in 5.1 seconden bereikt. Tevens is bij 220 km/u de topsnelheid bereikt. Aan vermogen geen gebrek, zoals we bij Porsche gewend zijn: het totale vermogen ligt op 350 kW (476 pk).

Sterke kenmerken typeren de auto. De auto heeft aan de buitenkant vloeiende, maar ook scherpe lijnen die sportiviteit benadrukken. Het ‘Porsche’-logo in driedimensionale letters in glaslook valt ook niet te missen.

Leasetarieven Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Porsche Taycan 4 Cross Turismo lease kan voordelig bij AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Porsche Taycan 4 Cross Turismo met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Porsche Taycan 4 Cross Turismo van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leasemogelijkheden bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Benieuwd naar andere modellen van Porsche? Bekijk gerust ons aanbod Porsche lease.

Volgt u ons al op LinkedIn?

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 476 pk
Gewicht 2245 kg
Actieradius 456 km
Laadtijd 19 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 1074
48 maanden € 1157
36 maanden € 1312
24 maanden € 1748
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen