Peugeot iOn leasen? Het kan nu met de nieuwe Peugeot iOn van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Deze uiterst doordachte kleine elektrische stadsauto draagt het milieu een warm hart toe: er is geen uitstoot van schadelijke stoffen en CO2 tijdens het rijden. Bovendien profiteert u van slechts 4% bijtelling over de gehele waarde van de auto! Met de Peugeot iOn lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Peugeot iOn leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Peugeot iOn leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Peugeot iOn

De Peugeot iOn leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Peugeot iOn Electric 49kW / 16kWh Active met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. De fiscale waarde van de Peugeot iOn is: € 21.400,00.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 64 pk
Gewicht 1040 kg
Actieradius 90 km
Laadtijd 25 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 349
48 maanden € 379
36 maanden € 419
24 maanden € 529
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen