Nu het elektrisch rijden zich steeds verder ontwikkelt, doet Opel dat ook! Zo is in 2019 door Opel de nieuwe 100% elektrische Opel Corsa-E onthuld en deze wordt nu ook aangeboden door AutoLeaseCenter! Vanaf begin 2020 is de nieuwe Opel Corsa-E geïntroduceerd op de markt. Bij ons kunt u de Opel Corsa-E leasen in onder andere de Edition uitvoering, die zeer compleet is uitgerust! Zo beschikt de auto over navigatie over de mobiele telefoon, Cruise control, Telefoon integratie Apple CarPlay en Adroid Auto en is deze extra uitgerust met een Smart kaart / sleutel automatisch en inclusief start zonder sleutel. Tevens is de auto nu verkrijgbaar als 3-Fase lader, waardoor het laden thuis en bij publieke laadpalen nog sneller gaat.

Wenst u gebruik te maken van onze aanbieding en de Opel Corsa-E leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen één werkdag naar u toe! Het is ook mogelijk om de Opel Corsa-E zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Tarieven Opel Corsa-E

De Opel Corsa-E leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Corsa-E Edition 100kW 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere kilometrages en looptijden ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Beschikbare kleuren

  • Diamond Black
  • Nautic Blue
  • Orange Fizz
  • Quartz Grey
  • Summit White

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Corsa-E van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 1430 kg
Actieradius 300 km
Laadtijd 30 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 377,00
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen