Nog niet overgestapt naar het toekomstige rijden? Bekijk dan nu de snel de Opel Ampera-E aanbieding van AutoLeaseCenter! De Opel Ampera-E leasen kan nu tegen hele scherpe tarieven en is ook zeer snel leverbaar. Wij bieden de Opel Ampera-E aan in de zakelijk uitgeruste Business variant. De auto is tevens leverbaar in de luxe Business Executive uitvoering.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Opel Ampera-E leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel Ampera-E zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Opel Ampera-E  | 8% bijtelling | Fiscale waarde € 32.999,-

De Opel Ampera-E leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Ampera-E 150kW business 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

 

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Ampera-E van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Mineral Black Metallic
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 204 pk
Gewicht 1611 kg
Actieradius 345 km
Laadtijd 60 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 440,00
48 maanden € 455,00
36 maanden € 489,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen