Nog niet overgestapt naar het toekomstige rijden? Bekijk dan nu de snel de Opel Ampera Business aanbieding van AutoLeaseCenter! De Opel Ampera Business leasen kan nu tegen hele scherpe tarieven en is ook zeer snel leverbaar. Wij bieden de Opel Ampera aan in de zakelijk uitgeruste Business variant. De auto is tevens leverbaar in de luxe Business Executive uitvoering.

Wenst u gebruik te maken van deze aanbieding en de Opel Ampera Business te leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om een willekeurige Opel Ampera-E zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Met een actieradius van 345 km is de Opel Ampera -Business een opvallende verschijning in het straatbeeld.

Leasetarieven Opel Ampera Business  | 8% bijtelling | Fiscale waarde € 32.999,-

De Opel Ampera-E leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Opel Ampera-E 150kW business 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Betreffende auto is in diverse kleuren uit voorraad leverbaar! De auto heeft een fiscale waarde van € 32.999,- en 8% bijtelling. De Opel Ampera -E is al te leasen met een netto bijtelling vanaf € 85,- per maand.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Opel Ampera-E Business van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur diverse
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 204 pk
Gewicht 1611 kg
Actieradius 345 km
Laadtijd 60 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 419,00
48 maanden € 429,00
36 maanden € 455,00
24 maanden € 535,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen