Mini electric leasen geeft rijden een nieuwe dimensie. Bij AutoLeaseCenter kunt u de nieuwe Mini Electric zeer aantrekkelijk leasen. De Mini electric combineert het retro-design van de mini met de nieuwste technologieën van een elektrische auto. Dit maakt de Mini electric vernieuwend en onderscheidend en bezorgd u een unieke rij-ervaring. Elektrisch rijden is de toekomst en met de Mini electric bent u volledig voorbereid op deze toekomst.

Leasetarieven Mini Electric

De Mini Electric leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Mini Electric Base met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons tarievenoverzicht. Tevens is het mogelijk om uw Mini naar wens samen te stellen via onze carconfigurator.

Flexibel contract Mini Electric

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Mini Electric van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 181 pk
Gewicht 1340 kg
Actieradius 185 km
Laadtijd 30 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 445
48 maanden € 485
36 maanden € 555
24 maanden € 695
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen