De Mercedes EQC leasen? Het kan met onze scherpe aanbieding voor de Mercedes! De eerste volledig elektrische Mercedes is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. Met de Mercedes EQC lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Hij heeft een een 80 kWh – batterij met een WLTP actieradius van 360 kilometer en een elektromotor met 408 pk. De Mercedes EQC heeft een  laadtijd van 12,5 uur, ook is snel laden mogelijk. Door middel van snel laden heeft u de auto in 35 minuten al voor 80% opgeladen. Mercedes EQC leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Mercedes EQS leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Mercedes EQC

De Mercedes EQC leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Mercedes EQC 400 4Matic 300kW / 80kWh Business Solutionmet een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 408 pk
Gewicht 2395 kg
Actieradius 360 km
Laadtijd 35 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 749,00
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen