De Lexus UX 300e Electric is het eerste model van Lexus met volledig elektrische aandrijving. Hiermee begeeft Lexus zich in het interessante SUV marktsegment en met de gunstige lage bijtelling is dit model dan ook erg interessant om te leasen. De nieuwe Lexus UX 300e Electric is van buiten herkenbaar door de kenmerkende vormgeving van Lexus. De auto beschikt verder over talloze geavanceerde opties om het u als rijder zo comfortabel mogelijk te maken. De Lexus UX 300e Electric leasen geeft u voor een vast bedrag per maand zekerheid in uw mobiliteit.

Wilt u de Lexus UX 300e Electric leasen? Vraag dan nu vrijblijvend een lease-offerte aan via onze website. Vervolgens ontvangt u binnen 1 dag het leasevoorstel van ons.

Leasetarieven Lexus UX 300e Electric

De Lexus UX 300e Electric leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Lexus UX 300e Electric Business met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons tarievenoverzicht.

Flexibel contract Lexus UW 300e

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Lexus UX 300e Electric van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 201 pk
Gewicht 1850 kg
Actieradius 275 km
Laadtijd 60 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 619
48 maanden € 650
36 maanden € 709
24 maanden € 889
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen