Met nieuwe elektrische auto’s en een steeds groter aanbod, wordt het ook steeds moeilijker om te kiezen. Een echt verrassend model wat vanaf de tweede helft van 2021 op de markt komt, is zeker een auto waar je geen seconde aan twijfelt. We hebben het hier over de spectaculaire Kia EV6 die u binnenkort al kan leasen. De nieuwe Kia EV6 leasen kan in verschillende uitvoeringen, de auto is namelijk leverbaar in Standard Range, Long Range en in twee- en vierwielaandrijving. De Kia EV leasen kan voor verschillende looptijden, maar om maximaal te profiteren van de bijtelling adviseren wij een looptijd van 60 maanden. Vraag uw offerte aan en we helpen u graag bij het leasen van de Kia EV6.

Kia EV6 lease 58 kWH

Dit basismodel heeft al een actieradius van 400 km WLTP en een vermogen van 125 kW. De maximale snelheid op de snelwegen bereikt u binnen 8.5 seconden. Ook komt deze variant op de markt met een prijs vanaf 44.595. Dit betekent dat u voor een groot deel nog 12% bijtelling kan betalen. De auto is een echte blikvanger met een onderscheidend design. Met hoekige en ronde vormen en een scherp gesneden embleem valt deze EV niet te missen op de weg. Ook de daklijn is opvallend, de verlichting loopt over de volledige breedte van de achterklep. Op 30 maart is de Kia EV6 geïntroduceerd. Daarmee is dit de eerste Kia op het nieuwe EV-platform. Kia EV6 lease is al mogelijk vanaf 535-, per maand!

Snelladen heruitgevonden

De Kia EV6 bevat een 800V-oplaadtechniek. Dit maakt het mogelijk om snel te laden in extreem korte tijden. Tot 100 km kan u opladen in 4.5 minuten en binnen 18 minuten is de accu onder ideale omstandigheden van 10 tot 80% opgeladen. Dit komt doordat de EV6 op het nieuwe platform staat dat speciaal gebouwd is voor elektrische auto’s. Ook de IONIQ 5 en de Porsche Taycan maken hier gebruik van.

Kia EV6 lease

Wilt u de Kia EV6 leasen? Vraag dan uw offerte aan. Andere elektrische auto’s bewonderen? Kijkt u dan hier voor ons elektrisch aanbod. Wij zijn telefonisch te bereiken via 053-2030150 of per mail via mkb@autoleasecenter.nl Volg ons ook via LinkedIn! Rijd jij als een van de eerste in de Kia EV6?

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 170 pk
Gewicht 2000 kg
Actieradius 400 km
Laadtijd 18 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 529
48 maanden € 575
36 maanden € 650
24 maanden € 867
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen