Voordelig de Kia e-Soul ExecutiveLine leasen kan bij AutoLeaseCenter! Onlangs heeft de Kia e-Soul verschillende wijzigingen doorstaan. De wijziging die het meest opvalt is de nieuwe aandrijflijn. De nieuwe Kia e-Soul gaat namelijk de aandrijflijn met de Hyundai Kona en Kia e-Niro delen. Net als deze voertuigen krijgt de e-Soul ook een ‘Long Range’ accu van 64 kWh. Hiermee worden actieradius, snel laden en motorvermogen flink verbeterd. Bij deze wijzigingen zijn het exterieur en interieur van de auto niet achtergebleven. De Kia e- Soul is ook verkrijgbaar in de DynamicLine.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Kia e-Soul ExecutiveLine leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Kia e-Soul

De Kia e-Soul leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Kia e-Soul 150kW/64kWh ExecutiveLine 5d met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Kia e-Soul lease van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 204 pk
Gewicht 1657 kg
Actieradius 375 km
Laadtijd 45 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 559,00
48 maanden € 609,00
36 maanden € 665,00
24 maanden € 829,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen