Kia e-Niro leasen? Het kan nu met de nieuwe Kia e-Niro van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Bent u op zoek naar dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wilt u grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houdt u niet van uitlaatgassen, maar wel van sportief rijden en de modernste features? De Kia e-Niro voldoet perfect aan dit plaatje. Met de Kia e-Niro lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig!

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Kia e-Niro leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Kia e-Niro

De Kia e-Niro leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Kia e-Niro 150kW / 64 kWh Executive Line automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. De fiscale waarde van de Kia e-Niro is: € 46.970,00.

Uitrusting

De Kia e-Niro is standaard uitgerust met de volgende snufjes:

  • Keyless entry;
  • Navigatiesysteem;
  • LED koplampen;
  • Oplaadstekker Type 2 (Mennekes) en inclusief laadkabel;
  • Oplaadstekker CCS (Combo).

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 204 pk
Gewicht 1737 kg
Actieradius 400 km
Laadtijd 48 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 579
48 maanden € 599
36 maanden € 649
24 maanden € 799
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen