Een elegant en uitgesproken design in combinatie met verbazingwekkende prestaties, milieuvriendelijke materialen en slimme technologie: de Hyundai IONIQ 5. Vanaf juli 2021 is  Hyundai IONIQ 5 lease mogelijk. De EV is te leasen in verschillende uitvoeringen, maar het standaardmodel biedt al een compleet pakket aan mogelijkheden. De IONIQ 5 leasen kan voor verschillende looptijden, maar om maximaal te profiteren van de bijtelling adviseren wij een looptijd van 60 maanden.

IONIQ 5 lease: Standard Range

Met een prijs vanaf 43.500 euro komt deze elektrische SUV op de markt. Dit betekent dat u bijna over het volledige bedrag slechts 12% bijtelling betaalt. De actieradius van 385 kilometer brengt u verder voor zowel korte stadsritten als langere afstanden. 8.5 seconden kost het de IONIQ 5 om op 100 km/uur te komen. De topsnelheid bereikt u bij 185 km/uur. Bij de standard range hoort het accupakket van 58.0 kWh. De Hyundai IONIQ 5 lease is al mogelijk vanaf 515 euro per maand.

Nieuwe technologie

Net zoals de Kia EV6 en de Porsche Taycan, staat de Hyundai IONIQ 5 geregistreerd op een speciaal platform voor elektrisch rijden. Kortom betekent dit: ultrasnel opladen. Dit maakt het mogelijk dat binnen 18 minuten snelladen de accu alweer 80% van de capaciteit heeft bereikt. Het design van de elektrische SUV is geïnspireerd door een combinatie van het allereerste model van Hyundai en 45 jaar designtraditie. ‘Welkom in de nieuwe wereld van prestaties’, aldus Hyundai. Verder biedt de auto een ultiem comfort met relaxstoelen, een 12,3 inch instrumentcluster met een infotainmentsysteem dat naadloos hierop aangesloten is.

Hyundai IONIQ 5 leasen – Leasetarieven

De Hyundai IONIQ 5 kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de Hyundai IONIQ 5 met bovenstaande optiepakketten/ opties en met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een uniek leaseraster. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai IONIQ 5 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150.Volgt u ons al op LinkedIn?

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 170 pk
Gewicht 1905 kg
Actieradius 385 km
Laadtijd 18 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 499
48 maanden € 555
36 maanden € 625
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen