De Hyundai IONIQ Comfort leasen kan nu met extra veel voordeel bij AutoLeaseCenter! Op dit moment hebben wij een zeer scherpe actie-aanbieding op de Hyundai IONIQ Comfort. Met ons uitgebreide aanbod van merken en modellen kunt u ongetwijfeld een auto vinden die bij u past. Met een lithium-ion batterij en een versnellingsbak met dubbele koppeling is de Hyundai IONIQ Comfort een uitstekende wagen. Hij is niet opvallend, ondanks zijn scherp aflopende daklijn. De auto loopt niet te koop met zijn hybride aandrijflijn.

Wenst u gebruik te maken van onze actie-aanbieding en de Hyundai IONIQ Comfort leasen? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Hyundai IONIQ Comfort

Auto: Hyunai IONIQ EV Comfort DCT
Beschikbare kleuren: Divers
Bijtelling: 8%
Fiscale waarde: € 37.067,00

Leasetarieven Hyundai IONIQ Comfort

De nieuwe Hyundai IONIQ Comfort leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Hyunai IONIQ 100kW/38kWh Comfort DCT met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag. De MIA is al meegenomen in het maandbedrag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai IONIQ Comfort van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar onze actiemodellen.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 1495 kg
Actieradius 195 km
Laadtijd 20 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 469,00
48 maanden € 499,00
36 maanden € 539,00
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen