De Hyundai Ioniq leasen kan nu ook voor een korte looptijd tegen hele gunstige condities bij AutoLeaseCenter! Met een lithium-ion batterij en een versnellingsbak met dubbele koppeling is de Hyundai Ioniq een uitstekende wagen en volledig elektrisch. Met een actieradius van zo’n 200 kilometer is deze auto geschikt voor de meeste ritten in Nederland. En mocht de accu bijna leeg zijn, dan kan snel worden bijgeladen via snelladers en is de accu binnen 20-30 minuten (afhankelijk van max. vermogen snellader) weer voor 80% bijgeladen.

Wilt u ervaren wat elektrisch rijden is en wenst u gebruik te maken van onze aanbieding voor de Hyundai Ioniq? Vraag dan nu een offerte aan door het offerteformulier in te vullen. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen één werkdag toe! Het is ook mogelijk om de offerte zelf samen te stellen met onze carconfigurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Samenstelling Hyundai Ioniq:

Auto: Hyunai Ioniq EV 100kW / 38kWh Premium
Diverse beschikbare kleuren
Bijtelling: 8%
Fiscale waarde: € 40.567,00

Leasetarieven Hyundai Ioniq

De nieuwe Hyundai Ioniq leasen kan nu zeer voordelig met de actie van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Hyunai Ioniq EV 100kW / 38kWh Premium met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk op aanvraag.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de Hyundai IONIQ Premium van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer informatie over onze flexibele contracten, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk ook bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 136 pk
Gewicht 1495 kg
Actieradius 195 km
Laadtijd 20 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 489,00
48 maanden € 509,00
36 maanden € 549,00
24 maanden € 675,00
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen