Ford Mustang Mach-E leasen kan nu heel aantrekkelijk bij AutoLeaseCenter. De nieuwe Ford Mustang Mach-E is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van Ford en geeft een nieuwe rij dimensie met de krachtige elektromotor. De Ford Mustang Mach-E is leverbaar in diverse uitvoeringsvarianten en is ook naar wens samen te stellen met enkele extra optiepakketten. Met de Ford Mustang Mach-E kiest u voor een sportief gelijnde SUV met een dynamisch rij karakter. De Ford Mustang is ook van binnen een innovatief ontworpen en beschikt over talrijke innovatieve opties. De zakelijke rijder ontbreekt het in deze auto aan niets.

Wilt u de Ford Mustang Mach-E leasen? Vraag dan nu een offerte aan via onze website.

Ford Mustang Mach-E 75kWh RWD
kleuren: Shadow Black (standaard), overige kleuren meerprijs
Optiepakketten: Technology Pack, Technology Pack Plus (beiden tegen meerprijs)
Fiscale waarde: € 48.425,- euro
Bijtelling: 8% (tot 45.000 euro/ > 45.000 euro 22%)

Leasetarieven Ford Mustang Mach-E
De vermelde vanafprijs is op basis van de Ford Mustang Mach-E 75kWh RWD met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages mogelijk. Tevens kunt u elke gewenste uitvoering leasen bij ons. Vermeld de gewenste uitvoering en optiepakketten/ accesoires in het opmerkingenveld op het offerteformulier. Dan ontvangt u van ons een passende offerte op basis van uw gewenste Ford Mustang Mach-E.

Transparante en flexibel contracten
Wij werken met transparante en flexibele contracten. Vooraf weet u duidelijk waar u aan toe bent en u komt tijdens het leasecontract niet te staan voor onverwachte verrassingen. Wilt u meer weten of de mogelijk voor om de Ford Mustang Mach-E te leasen, neem dan contact met ons op via: 053-2030150.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht.

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 255 PK pk
Gewicht 1993 kg
Actieradius 355 km
Laadtijd 40 min

Looptijden en tarieven

48 maanden € 645
36 maanden € 699
24 maanden € 865
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen