U kunt nu de DS 3 E-Tense leasen bij AutoLeaseCenter. De DS 3 E-Tense is de eerste elektrische auto van het merk DS. Met zijn unieke design is de DS 3 E-Tense onderscheidend in zijn klasse. Met de nieuwe DS 3 E-Tense rij je in de meest geavanceerde crossback van DS. Hij heeft een een 50kWh – batterij met een WLTP actieradius van 280 kilometer en een elektromotor met 134 pk. De DS 3 E-Tense heeft een  laadtijd van 5 uur, ook is snel laden mogelijk. Door middel van snel laden heeft u de auto in 28 minuten al voor 80% opgeladen.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de DS 3 E-Tense leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u vervolgens de offerte binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven DS 3 E-Tense

De DS 3 E-Tense leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de DS 3 E-Tense 50 kWh Performance line 5d met een looptijd van 6o maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een unieke meer / minderdagenregeling. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de DS 3 E-Tense van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het autolease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 134 pk
Gewicht 1498 kg
Actieradius 280 km
Laadtijd 28 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 509,00
48 maanden € op aanvraag
36 maanden € op aanvraag
24 maanden € op aanvraag
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen