Citroën C-Zero leasen? Het kan nu met de nieuwe Citroën C-Zero van AutoLeaseCenter met extra actievoordeel! Citroën C-Zero heeft alle kenmerken van een ideale stadsauto: compacte afmetingen, een snel op te laden tractiebatterij en voldoende actieradius voor de dagelijkse ritten. En dankzij de stilte in het interieur van deze volledig elektrische auto vergeet u de drukte van de stad. Een auto boordevol technologie en creativiteit die nu al aan de eisen van de toekomst voldoet. Met de Citroën C-Zero lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Citroën C-Zero leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Citroën C-Zero leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Citroën C-Zero

De Citroën C-Zero leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Citroën C-Zero 19kW / 16 kWh automaat met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht. De fiscale waarde van de Citroën C-Zero is: € 21.400,00.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer lease aanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 67 pk
Gewicht 1010 kg
Actieradius 90 km
Laadtijd 25 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 357
48 maanden € 380
36 maanden € 422
24 maanden € 503
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen