BMW maakt rijden al jaren geweldig, zeker nu ook de BMW iX3 volledig elektrisch beschikbaar is. Weliswaar het zelfde DNA, als zijn geweldige voorouders maar dan volledig elektrisch. Binnen een half uur weer opgeladen tot bijna 80%. Innovatieve functies verhogen de efficiëntie met energieterugwinning bij het remmen. Verkrijgbaar in twee modelvarianten Executive als ook de High Executive. Standaard is deze aanbieding gebaseerd op de Executive. Wie wil er nu niet de BMW iX3 leasen? Enkele highlights zijn onder andere:

  • 19 inch velgen in Bicolor Jet Black;
  • Panoramisch dak;
  • Automatische 3-zone airconditioning
  • Telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid
  • WiFi hotspot
  • BMW Live Cockpit Professional
  • BMW Connected Pack Professional II
  • Stof / leder combinatie ‘Leatherette’

Vanzelfsprekend is de auto naar wens samen te stellen binnen de fraaie mogelijkheden van BMW.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de BMW iX3 leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf naar wens samen te stellen via onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven BMW iX3 leasen

De BMW iX3 kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de BMW iX3 Executive met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De bijtelling bedraagt 12% over de eerste € 40.000,-. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. Deze tarieven vraagt u gewoon bij ons aan per mail of telefoon.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten, met een transparant leaseraster. Hiermee profiteert u ook gedurende het leasecontract van de BMW iX3 van flexibiliteit in het contract. Dit maakt onze lease-aanbieding niet alleen voordelig, maar ook flexibel. Wilt u meer weten over onze flexibele contracten? Neem dan contact met ons op via 053-2030150.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150. Volgt u ons al op LinkedIn?

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 210 kW (282) pk
Gewicht 2085 kg
Actieradius 360 km
Laadtijd 27 min
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen