De BMW iX, een verre van normale auto. Volledig nieuw ontworpen stoelen, zelfherstellende materialen, slimme techniek in een sportieve auto vol rijplezier: De BMW iX leasen is mogelijk vanaf november 2021, maar u kunt nu al uw offerte aanvragen en als een van de eersten rijden in de iX. De looptijd van 60 maanden biedt de meest gunstige bijtelling, maar er zijn natuurlijk verschillende looptijden mogelijk. We helpen u graag verder bij het leasen van de BMW iX.

BMW iX xDrive 40 leasen

Vanaf 86.972 euro komt deze elektrische blikvanger op de weg. De auto is qua formaat te vergelijken met de BMW X5 of X6, maar echt vergelijkbaar is de auto niet met een andere auto. Deze versie rijdt in 6.1 seconden naar 100 km/uur en heeft een actieradius van 425 kilometer WLTP.  Opladen aan een snellader gaat razendsnel met het snellaadvermogen van 150 kW. De SUV kan grotendeels autonoom rijden en heeft een volledig vernieuwd exterieur.

Warm en innovatief interieur

Het interieur van de BMW iX weergeeft een beetje het ‘woonkamer-gevoel’. De kleinste details als handgeweven Jacquardstof en verfijnde edelhouten details stimuleren dit gevoel. Tevens is een echt ‘woonkamer-gevoel’ niet compleet zonder koffietafel, en dat zit zelfs in deze SUV. Ook volgen lichtpunten de bewegingen van uw vingers op het houtoppervlak, hiermee kan u zelfs wanneer u rijdt verschillende functies in de auto besturen door alleen het hout aan te raken. Innovatie en warmte verweven in een sportieve auto.

BMW iX xDrive 40 – Leasetarieven

De BMW iX xDrive 40 leasen kan bij AutoLeaseCenter! De vermelde vanafprijs is op basis van de BMW iX xDrive 40 met bovenstaande optiepakketten/ opties en met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053-2030150.Volgt u ons al op LinkedIn?

Offerte aanvragen

Specificaties

Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 326 pk
Gewicht 2440 kg
Actieradius 425 km
Laadtijd 31 min

Looptijden en tarieven

60 maanden € 899
48 maanden € 985
36 maanden € 1146
24 maanden € 1859
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen