Gaan en staan waar u maar wilt én met een vernieuwde vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrische Audi e-Tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg naar een feestje, de Audi e-Tron is er geschikt voor. De eerste volledig elektrische Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. Met de Audi e-Tron lease aanbieding is dit model nu ook nog eens zeer voordelig! Audi e-Tron leasen doe je dan ook snel & voordelig via onze website.

Wilt u gebruik maken van onze aanbieding en de Audi e-Tron leasen? Vraag dan nu een offerte aan voor de auto. Wij sturen u de offerte vervolgens binnen 1 werkdag toe. Het is ook mogelijk om de auto zelf samen te stellen met onze car configurator. Dan ontvangt u van ons een maatwerkofferte op basis van uw eigen configuratie.

Leasetarieven Audi e-Tron

De Audi e-Tron leasen kan voordelig met de aanbieding van AutoLeaseCenter! De vermelde vanaf prijs is op basis van de Audi e-Tron 50 Quattro Sportback Edition met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk. De tarieven treft u aan in ons kostenoverzicht.

Flexibele contracten

Wij werken met flexibele contracten en een uniek leaseraster! In dit raster kunt u eenvoudig de leasetarieven zien bij afwijkende looptijden en kilometrages. Hiermee komt u niet meer voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

Wilt u nog meer leaseaanbiedingen bekijken? Ga dan naar het auto lease overzicht. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u natuurlijk bellen met: 053 – 20 30 150

Offerte aanvragen

Specificaties

Kleur Divers
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Vermogen 360 pk
Gewicht 2490 kg
Actieradius 375 km
Laadtijd 30 min
Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen