Hyundai heeft onlangs een nieuwe auto gepresenteerd. En het is een heel bijzondere! De Hyundai Kona is namelijk de eerste volledig elektrische SUV in Nederland. Deze Hyundai Electric SUV is momenteel nog niet verkrijgbaar, maar wél te reserveren. In dit artikel kijken we naar verwachte elektrische auto’s van dit jaar, maar bovenal zullen wij diep ingaan op de Hyundai Kona.

Hyundai Electric SUV

Verwachte elektrische auto’s

Dit jaar komen er diverse volledig elektrische auto’s op de markt. Hieraan is te zien dat elektrisch rijden steeds toegankelijker wordt en dus ook steeds populairder. Hier volgen enkele verwachte elektrische auto’s voor dit jaar:

Hyundai Kona leasen?

Vergelijk actieradius elektrische auto’s

Om een beter beeld te geven van de verwachte elektrische auto’s hebben wij gekeken naar de specificaties. Iets waar veel mensen direct naar kijken is de actieradius van een auto. Dit geeft namelijk aan hoeveel kilometer de auto naar verwachting kan rijden wanneer hij volledig opgeladen is. Hierbij onze vergelijking actieradius elektrische auto’s:

Tesla Model 3 350 kilometer
Audi e-tron SUV 500 kilometer
BMW i3S 320 kilometer
Hyundai Kona Electric 482 kilometer
Jaguar I-PACE 500 kilometer
Nissan Leaf 320 kilometer

Bij het vergelijken van de actieradius elektrische auto’s dient u er wel rekening mee te houden dat het gaat om een schatting. Het is afhankelijk van uw rijgedrag of u het verwachtte aantal kilometers gaat halen. Zo is er ook een aanzienlijk verschil in het aantal kilometers wanneer u veel over de snelweg rijdt of juist door de stad.

Hyundai Electric SUV

De Hyundai Kona is de eerste volledig elektrische SUV in Europa. Wilt u de Hyundai Kona leasen voor zakelijk gebruik? Dan kunt u rekenen op een bijtelling van slechts 4%. Deze Hyundai Electric SUV heeft een aantal bijzonderheden die absoluut niet onopgemerkt mogen blijven:

Hyundai Kona leasen?

Hyundai Kona Lease

De bijzondere Hyundai Electric SUV is momenteel nog niet beschikbaar, maar wél te reserveren. Ook bij AutoLeaseCenter is het mogelijk om de Hyundai Kona te reserveren voor zakelijke lease. Wij hebben maar liefst 20 reserveringsplekken open staan. Maar let op! Wij verwachten dat dit een erg populaire auto gaat worden en dat de reserveringsplekken dan ook snel opgevuld zullen zijn. Wilt u de Hyundai Kona leasen? Wees er dan snel bij.
De leaseprijzen voor de Hyundai Kona zijn momenteel nog niet bekend. Maar wij hebben hier een berekening op uitgevoerd en verwachten dat de maandelijkse kosten rond de €575,- zullen zijn. Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Bij deze prijzen hanteren wij een marge van 5% zowel naar boven als naar beneden.
Hebt u interesse in de Hyundai Kona leasen? Of wilt u meer informatie over deze auto? Neem dan vrijblijvend contact op met onze mobiliteitsadviseurs of bel naar 053 – 20 30 150.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!