Een elektrische auto leasen via AutoLeaseCenter. Hoe werkt het?

1 Kies een geschikte auto uit het uitgebreide aanbod

Wij bieden een uitgebreid elektrisch autolease assortiment aan van verschillende merken en modellen. U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen voor elektrische autolease. Ten eerste is het mogelijk om een elektrische leaseauto volledig zelf samen te stellen met onze automodule. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken in ons actie aanbod. Hier treft u een ruim assortiment aan van actie auto’s welke we met extra leasevoordeel kunnen leveren. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dan zoeken samen de beste optie voor uw situatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen op de autodetailpagina.

2 Binnen één dag een vrijblijvende offerte in uw mailbox

Op de autodetailpagina staan de specificaties van de elektrische leaseauto. Hier hebben wij ook de autolease tarieven vermeld bij de verschillende looptijden van de elektrische lease auto’s. U kunt nu eenvoudig vrijblijvend uw autolease offerte aanvragen. Deze sturen wij u vervolgens binnen één dag per mail toe.

3 Aanvraag doornemen

Wij vinden het prettig om de elektrische autolease offerte telefonisch met u te bespreken. Daarom zullen wij na het uitbrengen van de autolease offerte binnen enkele dagen contact met u opnemen. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen. Vervolgens kunnen wij dan de elektrische autolease offerte met u doornemen en eventuele vragen beantwoorden.

4 Keuze beste offerte

Wij gaan voor u de offertes uitwerken via minimaal vier verschillende leasemaatschappijen en u ontvangt het beste voorstel van ons.

5 Akkoord

Als u akkoord geeft op de offerte volgt vervolgens de financiële acceptatieprocedure. Deze procedure zal enkele dagen in beslag nemen.

6 Contract

Na een positieve afronding ontvangt u van ons het leasecontract en de bijbehorende mantelovereenkomst. Na ondertekening van de lease documenten volgt de bestelling van de elektrische auto.

7 Bestelling auto

We sturen een bevestiging aan de leverancier en de elektrische auto wordt besteld. U ontvangt vervolgens informatie over de verwachte levertijd.

8 Onbezorgd rijden 

Na aflevering van de leverancier kunt u onbezorgd rijden in uw nieuwe elektrische auto. Tijdens de leaseperiode blijven wij uw aanspreekpunt voor commerciële vragen en vragen over het leasecontract. Het contractbeheer (facturatie, onderhoud en schade) wordt uitgevoerd door de leasemaatschappij waar het leasecontract is ondergebracht.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!