Elektrisch rijden is de toekomst! Ook weer geloven in de ontwikkeling van elektrisch rijden. Maar wat zijn nu de voordelen van elektrisch rijden? De afgelopen jaren is de keuze voor elektrisch rijden vooral beïnvloed door de gunstige lage bijtelling van 4%, maar er zijn nog veel meer voordelen!

Met elektrisch rijden profiteert u van de volgende voordelen:

Wordt dit de eerste elektrische auto voor u? Dan is het in elk geval verstandig om u goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden. De EV specialisten van AutoLeaseCenter adviseren u graag. Wij informeren u over de verschillende modellen, levertijden, actieradius en laadsnelheid.

Twijfelt u nog of elektrisch rijden ook geschikt is voor u? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend een proefrit maken in de auto van uw keuze. U kunt de elektrische auto dan in de praktijk ervaren. Vanuit AutoLeaseCenter kunnen wij de aanvraag voor een proefrit begeleiden.

Momenteel komen er steeds meer modellen beschikbaar en vooral ook elektrische auto’s met een verbeterde actieradius. Zit er momenteel nog geen interessante uitvoering voor u bij? Kies dan nu voor een leasecontract met een korte looptijd, zodat u in 2020 kunt kiezen uit het verbeterde aanbod van elektrische auto’s. Diverse fabrikanten introduceren in 2019 en 2020 nieuwe elektrische modellen.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!