De nieuwe Tesla model 3 is al een ruime tijd geleden aangekondigd. Maar nu is het eindelijk zo ver! Vanaf maart 2019 zal de auto ook in Nederland geleverd worden. In dit blogartikel zullen wij u meer vertellen over deze bijzondere auto. Wij zullen de Tesla 3 specs toelichten, iets vertellen over Tesla Model 3 lease en dan uiteraard met name de Tesla Model 3 Nederland. Bent u net zo benieuwd naar de Model 3 als wij?

De nieuwe Tesla model 3

De nieuwe Tesla model 3 beloofd een heel interessante auto te zijn geworden. Niet alleen heeft hij een actieradius volgens de WLTP van minimaal 530 kilometer, ook weet hij een snelheid van 100 kilometer per uur te halen in slechts 3,5 seconden. De Model 3 is gemaakt voor veiligheid, zo promoot Tesla. De metalen constructie bestaat uit aluminium en staal. Dit zorgt voor een maximale sterkte. Op de auto zijn diverse tests uitgevoerd, zo ook een crashtest op het dak. Bij deze test weerstond de Model 3 maar liefst vier keer zijn eigen gewicht, zelfs met een volledig glazen dak. Dit gewicht is gelijk aan het gewicht van twee volwassen olifanten.

nieuwe tesla model 3

Tesla Model 3 Nederland

Uiteraard wordt de Tesla Model 3 Nederland ook in diverse uitvoeringen geleverd. Zo is er een mogelijkheid om de auto te bestellen met een Dual Motor, All-Wheel Drive, Performance-velgen en -remmen en een verlaagde wielophanging voor volledige controle onder alle weersomstandigheden. Dankzij de spoiler van carbon fiber wordt de stabiliteit bij hogere snelheden verbeterd. Daardoor is het mogelijk om in slechts 3,5 seconde van stilstand naar 100 kilometer per uur te sprinten.

De Model 3 is een volledig elektrische auto. Als u besluit om de auto ’s nachts op te laden, is hij volledig opgeladen op het moment dat uw wekker de volgende ochtend gaat. Daarnaast is het mogelijk om de auto op te laden bij ieder openbaar laadpunt of bij een van de specifieke Tesla oplaadnetwerken. Kiest u voor opladen bij een superchargelocatie? Dan kunt u met 30 minuten laden alweer 270 kilometer rijden!

Tesla 3 specs

De Tesla Model 3 komt in twee uitvoeringen. Allereerst is er de Performance uitvoering. Daarnaast is er de Long Range uitvoering. Beide auto’s beschikken over een Dual Motor. Hier een globale vergelijking tussen deze twee uitvoeringen:

PerformanceLonge Range
Van 0 tot 100 km/u in slechts 3,5 secondenVan 0 tot 100 km/u in slechts 4,8 seconden
Actieradius: 530 kmActieradius: 560 km
Topsnelheid: 250 km/uTopsnelheid 233 km/u
Wielen: 20” performance-velgenWielen: 18” Aero velgen óf 19” sportvelgen
Inbegrepen: Verlaagde rijhoogte Performance remmen Carbon Fiber spoiler Performance pedalen Track Mode

Voor de overige Tesla 3 specs gaan we uit van de Performance uitvoering:

model 3

Interieur:

Premium Interieur:

Tesla Model 3 lease

De Tesla Model 3 Nederland zal vanaf maart 2019 geleverd worden. AutoLeaseCenter biedt de mogelijkheid voor Tesla Model 3 lease. Hebt u interesse om de Model 3 te leasen voor zakelijk gebruik? Neem dan contact op met onze mobilieitsadviseurs. Enkele van onze collega’s zijn gespecificeerd in het elektrische rijden en kunnen u hier alles over vertellen. Hebt u vragen over de Tesla Model 3 lease, wilt u de leaseprijzen weten of wilt u uw plekje claimen? Stuur dan direct een e-mail naar info@autoleasecenter.nl of bel ons via 053 – 20 30 150. Uiteraard is contact vrijblijvend en zit u nergens aan vast!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!