Volkswagen e-Golf

Steeds vaker stapt men over op elektrisch rijden. Het is een serieus alternatief voor het rijden met een verbrandingsmotor. Ook de vernieuwde Volkswagen e-Golf doet alles beter dan zijn voorganger. Echter, de auto is ontworpen met een verbrandingsmotor en later aangepast op het elektrisch rijden. Volkswagen is nog bezig met het ontwerpen van volledig elektrische auto’s, dus elektrisch ontworpen aan de tekentafel.

Ontspannen rijden

De display in de Volkswagen e-Golf geeft een actieradius van 270 kilometer. Dit klopt echter niet volledig met de daadwerkelijke aantal kilometers. Het rijden op de snelweg en het aanhebben van de airconditioning zijn bijvoorbeeld elementen die ervoor zorgen dat de 270 kilometer niet altijd haalbaar is. Daarentegen is de elektromotor ontzettend krachtig en stil. Hij vraagt geen schakelpauzes waardoor het gemakkelijk haalbaar is om in een vloeiende beweging naar de 100 kilometer per uur te gaan. Ook naar de 130 kilometer per uur doortrekken haalt de Volkswagen e-Golf gemakkelijk. U kunt deze prachtige auto zelf ervaren door de Volkswagen e-Golf lease van AutoLeaseCenter.

Volkswagen e-Golf op de weg

De besturing van de Volkswagen e-Golf is licht. Maar dankzij de andere gewichtsverdeling gedraagt de e-Golf zich anders dan we van de reguliere Volkswagen Golf gewend zijn. De auto zit bijzonder comfortabel en de verschillende rijmodi zijn toegespitst op het maximaliseren van uw reikwijdte. In de standen ‘Eco’ en ‘Eco Plus’ wordt onder andere de werking van de airco beperkt en de topsnelheid begrensd.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!