Tesla Model S

Als u écht indruk wilt maken op uw zakenpartner, lease dan een Tesla! Tesla is het bekendste merk elektrische auto’s, dus u rijdt efficiënt en milieuvriendelijk. Bovendien zijn de auto’s van Tesla prachtig om te zien: futuristische vormgeving, superstrakke lijnen en natuurlijk heel comfortabel. Op dit moment zijn twee modellen beschikbaar: de S en de X. De Tesla Model 3 is in ontwikkeling en zal over niet al te lange tijd ook op de markt verschijnen.

Tesla Model S: indrukwekkende sedan

Tesla had met Model S de ambitie om de veiligste en indrukwekkendste sedan ooit te produceren. Uiteraard beschikt de Model S over een groot aantal technologische innovaties, die tegenwoordig standaard zijn. Bijvoorbeeld de autopilot, waardoor de Model S binnen zijn rijbaan blijft en de snelheid automatisch wordt aangepast. Zo worden botsingen en van de weg raken voorkomen. De Model S kan zelf detecteren waar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaats is én zelf inparkeren.

Tesla Model X: de veiligste SUV op de markt

Met de Model X wilde Tesla de veiligste en snelste SUV ooit ontwerpen. Daarom heeft veiligheid de hoogste prioriteit gekregen. Het zwaartepunt ligt zeer laag, zodat de kans op over de kop slaan veel kleiner is. Bovendien is er geen motor aanwezig, zodat de extra kofferruimte aan de voorzijde ook als kreukelzone fungeert. Net als de S heeft ook de Model X heeft vierwielaandrijving en een bereik van wel 489 km. U zult iedere weggebruiker verbluffen met de Falcon Wing Doors: de deuren klappen omhoog in plaats van opzij.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!