Tesla lease

Volledig elektrische rijden met 4% bijtelling

Tesla lease: de volledig elektrische auto

Wilt u écht een bijzondere auto leasen, kies dan een Tesla! Tesla is momenteel de grootste producent van volledig elektrische auto’s. Elektrisch rijden is efficiënt, comfortabel én milieuvriendelijk; kortom, elektrisch rijden heeft de toekomst!

Model S: futuristische sedan

Momenteel zijn twee modellen beschikbaar: de S en de X. Model S is ontworpen met het doel om de veiligste en indrukwekkendste sedan op de markt te zijn. Bovendien beschikt de Model S over allerlei futuristische snufjes. Bijvoorbeeld de autopilot, waardoor het rijden niet alleen veiliger, maar ook stressvrij wordt. Hierdoor blijft Model S binnen zijn rijbaan, kunt u van rijstrook veranderen met een tikje tegen de richtingaanwijzer en wordt de snelheid automatisch aangepast. Ook heeft u digitale controle over de motoren, remmen en sturen, zodat botsen en van de weg raken voorkomen worden. Model S kan ook zelf uitvinden waar een parkeerplaats beschikbaar is en zelf inparkeren. Met Summon kunt u de Model S van een afstand naar voren en naar achteren laten rijden. Bovendien heeft Model S een Dual Motor: twee motoren, één voorin en één achterin. Daardoor ontstaat perfecte tractiecontrole op alle ondergronden. Model S heeft ook een HEPA-luchtfiltersysteem van medische kwaliteit, dat vrijwel alle uitlaatgasdeeltjes, allergenen, bacteriën en dergelijke uit de auto verwijdert.

Model X: een écht veilige SUV

Model X is ontworpen als de veiligste en snelste SUV ooit. Het biedt ruimte aan zeven volwassenen met bagage. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit gekregen. Door de plaatsing van de batterij ligt het zwaartepunt zeer laag, zodat de kans op over de kop slaan veel kleiner is. Bovendien is er nu eenmaal geen motor aanwezig, zodat er extra kofferruimte aan de voorzijde ontstaat die ook als kreukelzone fungeert. Tesla hoopt dat de Model X als eerste SUV de hoogste veiligheidsscore zal behalen in elke categorie. Ook Model X heeft vierwielaandrijving en een bereik van maar liefst 489 km, doordat dit de meest aerodynamische SUV op de markt is. U zult iedere weggebruiker verbazen met de Falcon Wing Doors: de deuren klappen omhoog in plaats van opzij, zodat u makkelijk kunt instappen.

Tesla Zakelijke Lease

Wilt u ook zo’n prachtige en milieuvriendelijke Tesla leasen? Dat kan! Voor bedrijven en organisaties is er Tesla Zakelijke Lease. Alle kosten van de auto, zowel financial lease als full operational lease, worden in één vast maandtarief opgenomen. Dat wil zeggen: reparatie, onderhoud en banden, all risk-verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting. En brandstof gebruikt u niet, dus dat is extra voordelig!

Ook een Tesla leasen?

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een energiezuinige, comfortabele en bovendien indrukwekkende Tesla? Neem dan contact op met uw specialist in leaseauto’s. Die kan u voorlichten over de financieringsmogelijkheden van dé wagen van de toekomst.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!