Peugeot lease

Peugeot staat bekend om haar degelijke, betrouwbare auto’s, die toch een tikje geraffineerde Franse elegantie hebben. De nieuwe modellen Peugeot zijn geheel opnieuw ontworpen tot moderne wagens met de meest vooruitstrevende technische snufjes. De verschillende Peugeot lease mogelijkheden zetten we graag voor u op een rij!

Sportief, dynamisch en veilig

Om te beginnen is het uiterlijk van de Peugeot: alle modellen hebben een dynamisch en sportief voorkomen. U heeft een zeer uitgebreide keuze aan lakkleuren en laksoorten. Het interieur is al net zo mooi door het strakke design. De i-Cockpit biedt u volledige controle over uw auto. Het stuurwiel is compact, zodat u alle ruimte hebt bij het rijden. Het touchscreen is het epicentrum van uw auto. Hiermee kunt u de boordcomputer, de radio en de instellingen bedienen, maar u kunt ook op uw smartphone op het scherm aansluiten. Alle modellen Peugeot hebben een perfecte wegligging door de compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamische vormgeving en het rijgedrag. Ook aan uw veiligheid is natuurlijk gedacht: alle Peugeots zijn voorzien van de laatste technologie op het gebied van veiligheid.

Voordelen van elektrisch rijden

Bij reguliere auto’s komen schadelijke stoffen vrij, zoals fijnstof en CO2. Doordat elektrische auto’s geen benzine of diesel gebruiken, is er geen sprake van uitstoot van deze stoffen. Dit is een groot voordeel: goed voor het milieu en voor de gezondheid van de mens.

Een ander voordeel van elektrisch rijden is dat u de stroom – in tegenstelling tot benzine of diesel – in principe zelf kunt opwekken. Als u bijvoorbeeld zonnepanelen op uw woning heeft, heeft u echt geen brandstofkosten meer! Zeker gezien het feit dat fossiele brandstoffen opraken, is dit op termijn een belangrijk voordeel van elektrisch rijden.

Ten derde is elektrisch rijden vaak heel comfortabel. Elektrische auto’s zijn per definitie automaten, er is namelijk geen koppeling. U kunt dus in één keer, zonder te schakelen, op volle kracht rijden. Hierdoor rijdt de elektrische auto ook zeer sportief.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!