Opel lease

Opel is bij uitstek het merk voor de zakelijke rijder, die serieus genomen wil worden op de weg en op kantoor. Elektrische Opel lease biedt een aantal aantrekkelijke geprijsde leaseopties. Als u een elektrische Opel leaset, komt u zeker representatief voor de dag! Denk bijvoorbeeld aan de bijzondere Opel Ampera-e. Met elektrisch rijden stoot u geen CO2, stikstofoxide of fijnstof uit. U levert direct een belangrijke bijdrage aan het milieu.

Full operational lease

Met elektrische Opel operational lease kunt u in de nieuwste elektrische Opel rijden, geheel aangepast aan uw wensen. U betaalt een vast bedrag per maand, gebaseerd op de looptijd van het contract en het aantal kilometers dut u jaarlijks rijdt. Als u kiest voor full operational lease zijn alle kosten inbegrepen:

  • Rente en afschrijving;
  • Houderschapsbelasting;
  • All risk- en WA-verzekering;
  • Reparatie;
  • Onderhoud;
  • Bandenvervanging;
  • Hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland;
  • Wagenparkrapportage.

U kunt er ook voor kiezen om vervangend vervoer, ongevalleninzittendenverzekering, rechtsbijstand verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en winterbanden mee te financieren. Alleen de elektriciteitverbruik is voor uw eigen rekening. Bij netto operational lease laat u alleen de financiering regelen en zorgt u zelf voor de andere zaken. Het grote voordeel hiervan is dat Opel leasing eigenaar van de elektrische auto blijft en de wegenbelasting in het tarief is inbegrepen. Andere leaseopties zijn: private lease, financial lease en shortlease.

 

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!