Nissan LEAF

De Nissan LEAF is niet voor niets de best verkochte elektrische auto ter wereld. Echter nam de concurrentie in de afgelopen jaren flink toe. Maar Nissan heeft de LEAF vernieuwd. De Nissan LEAF is terug van weggeweest en klaar om terug de weg op te gaan. En wij vertellen u waarom. Bent u straks overtuigd? U kunt de Nissan LEAF leasen bij AutoLeaseCenter!

Vernieuwde looks en voorzieningen

De Nissan LEAF is een complete metamorfose ondergaan. Dit is misschien wel de belangrijkste verandering. Het eerste waar men naar kijkt is immers het uiterlijk. Dat geldt uiteraard ook voor auto’s. Daarnaast is de auto standaard voorzien van vele opties en accessoires, denk bijvoorbeeld aan cruise control, automatische airco en een ‘intelligent key’ waardoor de auto start na een druk op de knop. De Nissan LEAF is standaard voorzien van de nodige LED lampen. Ook is alles elektrisch bedienbaar, zoals de ramen, spiegels, ruitenwissers én lampen.

Rijplezier

Nissan heeft de LEAF op diverse punten verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan het stille rijden, de goede wegligging en een stevige acceleratie. Het nieuwe model is 30% stiller dan andere auto’s in het C-segment, beschikt over 110 kW en is sneller dan ooit. De wagen gaat in 7,9 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Genoeg power aanwezig in de nieuwe Nissan LEAF. Lease hem nu bij AutoLeaseCenter en u weet dat u voldoende rijplezier zal ervaren! Bekijk onze tarieven direct en bestel de auto vandaag nog.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!