Nissan lease

Elektrische Nissan lease bij AutoLeaseCenter biedt u al het gemak en comfort die u nodig heeft. Op het gebied van elektrisch rijden doet Nissan het goed. De LEAF is de best verkochte auto binnen Europa in 2018. Daarnaast is Nissan bezig met het verder ontwikkelen van deze auto.  Rijdt u al in zo’n prachtige elektrische auto?

Nissan lease

Dankzij de transparante opbouw van Elektrische Nissan lease komt u nooit voor verrassingen te staan. U betaalt enkel voor het wassen en tanken of opladen. De elektrische autolease is inclusief:

  • Motorrijtuigenbelasting;
  • Reparatie en regulier onderhoud;
  • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid van derden (WA);
  • Premie voor de Casco-verzekering;
  • Pechhulp Europa;
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur.

 Veiligheidsbeoordeling

Dat Nissan het goed doet, dat mag duidelijk zijn. Met hun elektrische auto, de Nissan LEAF, hebben zij het maximale aantal sterren gekregen van het Europees programma voor de beoordeling van nieuwe auto’s. Dit resultaat is te danken aan de nieuwe veiligheidsfuncties van de Nissan LEAF. Deze omvatten geavanceerde systemen om de bestuurder te ondersteunen, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën als camera en radar om vele voordelen te bieden, zoals voetgangersdetectie. Deze technologieën vormen de basis van het geroemde ProPILOT-systeem van Nissan, voor veiliger rijden met meer zelfvertrouwen.

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!