Kia lease

Zorgeloos in een nieuwe elektrische Kia rijden? Geen verrassingen, een vast laag maandbedrag en alleen nog maar moeten tanken? Dat kan! AutoLeaseCenter heeft de beste elektrische Kia lease deals voor u klaar staan.

Voordelen elektrische Kia lease

Met elektrische lease kan iedereen de nieuwste elektrische modellen van Kia rijden. U betaalt een vast bedrag per maand en daarbij is het volgende inbegrepen:

  • Wegenbelasting;
  • All riskverzekering (WA en Casco);
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen;
  • Verhaalbijstand en pechhulp door heel Nederland;
  • Vervangend vervoer mogelijk bij pech;
  • Persoonlijke dashboard en een persoonlijke app.

Het enige wat u zelf dient te betalen is de brandstof die u verbruikt.

Kia Elektrische modellen

Kia is volop in ontwikkeling op het gebied van elektrisch rijden. De Kia Soul is al een tijdje op de markt en zeker een leuke auto om te leasen. Maar ook de Kia E-Niro komt eraan! Deze auto belooft een echte topper te worden binnen zijn segment. Houd onze website in de gaten en wees de eerste die deze prachtige elektrische auto leaset!

Al meer dan 150 klanten beoordelen ons met een 8,8

Professionaliteit, service en persoonlijke aandacht staan bij ons bovenaan. Bekijk hier onze zakelijke en privé klantenbeoordelingen.

Maak kennis met ons team

Onze mobiliteitsadviseurs staan voor u klaar. Maak kennis met het team en lees meer over onze passie.

Elektrische auto leasen? AutoLeaseCenter, uw persoonlijke leasevergelijker.

Persoonlijk contact

EVLeaseCenter is uw persoonlijke leasemakelaar op het gebied van een elektrische auto leasen. U bepaalt waar uw elektrische lease auto aan moet voldoen. Wij zorgen voor de beste elektrische autolease oplossing. Uw vaste aanspreekpunt selecteert de beste leasemaatschappij, voert de onderhandelingen en blijft ook tijdens de looptijd altijd bereikbaar. Dát noemen wij service!

Voordeel door volume

EVLeaseCenter is dé leasemakelaar als het gaat om een elektrische auto leasen. Wij brengen veel leasecontracten voor elektrisch rijden onder bij de leasemaatschappijen en dat volume levert voordeel op. Voordeel waar u van profiteert. Zo ervaart u de service van een kleine organisatie, maar de voordelen van een hele grote!

Altijd Maatwerk

Uw elektrische autolease wensen staan centraal bij EVLeaseCenter. Zodra uw wensen duidelijk zijn, gaat uw persoonlijke elektrische auto leasemakelaar voor u aan het werk. Hij of zij kent de markt en vertaalt uw wensen naar de beste oplossing bij één van de aangesloten leasemaatschappijen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste maatwerk deal!

  • Hulp nodig
  • Hulp nodig
Hulp nodig?
Wij helpen u graag!